Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Servisne informacije

Isključenja struje za 26. jul

Delovi Novog Sada, Sremske Kamenice, Čortanovaca, Banoštora, Beočina kao i odmarališta na Letenci, Osovlju i u Brankovcu 26. jula neće imati struje.

Obustava saobraćaja kod Beške

"Putevi Srbije" su saopštili da će, zbog radova na mostu kod Beške, saobraćaj na tom delu autoputa biti povremeno obustavljan tokom cele sledeće sedmice.

Isključenja struje za 23. jul

Delovi Novog Sada, Beočina, Čerevića, Banoštora, Čortanovaca, kao i odmarališta na Testeri i na Andrevlju 23. jula neće imati struje.

Deo Novog naselja bez tople vode

Zbog prevezivanja na rekonstruisani vrelovod u ulici Vladike Ćirića, kao i zbog povezivanja na privremeni vrelovod na Bulevaru Slobodana Jovanovića, u sredu, 21. jula od 8 časova pojedine ulice na Novom naselju neće imati toplu vode.

Isključenja struje za 20. jul

Delovi Novog Sada, Banoštora, Sviloša, Čortanovaca kao i cela naselja Nemnaovci i Pejićevi salaši 20. jula neće imati struje.

Izbori u Rumenki

Izbori za članove Saveta i Nadzornog odbora Mesne zajednice ''Rumenka'' održaće se sutra u prostorijama te samoupravne jedinice u Vojvođanskoj ulici broj 19. Nadležni podsećaju glasače da sa sobom ponesu važeću ličnu kartu ili drugi sličan dokument radi identifikacije.